Fogunk egy tálat, felverjük benne a tojásokat, majd hozzákeverjük a cukrot, az összetört túrót, a búzadarát, a tejfölt, a lekvárt, a sót, a citromhéjat és
A kockára vágott gyümölcsöt kevés lisztben megforgatjuk. A tojássárgáját összekeverjük sóval, porcukorral, szegfőszeggel. Ehhez hozzáadjuk a maradék liszt
A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk, majd két fél barack közé (a mag helyére) tesszük a golyóvá gyúrt marcipánt. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a c
A Rama margarint felolvasztjuk, majd habosra keverjük a cukorral és egy kevés sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, majd kis adagokban a sütőporos lisztet is belekeverj
A gyümölcsöket kimagozzuk ha kell, majd nagyobb darabokra vágjuk fel őket. Ezután a darabokat összekeverjük a mézzel és a citromhéjjal, majd alapos keverés ut
Az összes gyümölcsöt egyforma darabokra felvágjuk, majd felváltva nyársa tűzzük őket. Ezután egy tálban a kardamomhoz keverjük a mézet, a vajat, a rumot és
A gyümölcsöket alaposan megmossuk és lehűtjük. Utána kelyhekbe halmozzuk, megszórjuk porcukorral, meglocsoljuk a Triple Sec-kel vagy a vanília likőrrel, és jé
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom