A gesztenyemasszát áttörjük, és összekeverjük a tejszínnel és annyi tejjel, hogy puha krém legyen. A babapiskótát rumos, cukros tejbe mártjuk, majd egy forma
A sertésháj hártyáit eltávolítjuk, majd ledaráljuk, összegyúrjuk kevés liszttel, és úgy formázzuk, hogy téglalap alakú legyen. Ezután a hűtőben állni h
2 "csíkos" lapot készítünk.
A tojások fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot. 3/4 részét nyomózsákba töltjük, és egy sütőpapírral bélelt s
A lisztet összedolgozzuk a cukorral és a tojással. Hozzáadjuk az ecetet, sót és a vizet, majd összegyúrjuk. Kinyújtjuk, majd a Rama margarint felkockázzuk, és
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport, a Rama margarint és a cukrot. Az áttört gesztenyepürét eldolgozzuk a piskótamorzsával, a vaníliás cukorral
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
Vágjuk két részre a vajas tésztát, és hagyjuk kiolvadni. Ezután lisztezett gyúródeszkán nyújtsuk a sütőlapnak megfelelő nagyságúra, és szurkáljuk meg vi
Elkészítés:
A tojássárgáját a porcukorral fehéredésig habosítom. Belekeverem az olajat, lisztet, kakaót, sütőport és a kemény habbá vert tojásfehérjét
Ugrás a lap tetejére >>