200 g
vajat összekeverjük a
cukorral, a vaníliás
cukorral, a
tojásokkal és egy kevés rumaromával. Ezután hozzákeverjük a
lisztet, a sütőport és a
kakaóport, majd az egészet alaposan összekeverjük. A tésztánkat ki
vajazott tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 180-200°C-on 40 percig sütjük. Miután megsült és kihűlt, két egyforma lapra vágjuk. A pudingot a csomagoláson látható recept alapján elkészítjük, majd belekeverjük a megmaradt
vajat, a rumot és a gőz fölött megolvasztott
csokoládét. Az első tésztalapot megkenjük a krém felével, majd rátesszük a második lapot. A megmaradt krém harmadát nyomózsákba töltjük és a többi részével bevonjuk a torta külsejét. A nyomózsák segítségével feldíszítjük a tortánkat és ráhelyezzük a pralinékat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>