Fogunk egy lábost, kikenjük vajjal, majd beleszórjuk a cukrot, és beletesszük a kimagozott, meghámozott almát. Minden almába 1-1 meggyet, mazsolát és rumot tesz
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd belekeverünk 3 evőkanál hideg vizet, a cukrot, a sót, 75 g felszeletelt vajat és a zsiradékot. Az egészet gy
Az almák magházát kivesszük, helyükre a karamellát töltjük. A cukorból és a vízből cukorszirupot főzünk, majd a pálcikára tűzött almákat belemártjuk,
Pucoljuk meg az almát, magozzuk ki, szeleteljük fel, majd facsarjuk rá a citromot és jól keverjük össze. Ezután helyezzünk rá fedőt és takarékon pároljuk f
Vágjuk kockára az almát, majd keverjük össze az áfonyával. A többi hozzávalót forgassuk össze. Vajazzunk ki egy sütőedényt, szórjuk rá az almás áfonyát
Kockázzuk fel az almát és a körtét. keverjük össze a többi hozzávalót. A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Terítsük el a egy sütőtálban az almát és a
Vágjuk kockára az almákat, és keverjük össze a vörös áfonyával. Keverjük össze a többi hozzávalót. Vajazzunk ki egy sütőedényt, tegyük bele az almás
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Az almát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. A vaníliarudat kaparjuk ki, és tegyük az almára. Keverjük össze a lisztet a cu
Ugrás a lap tetejére >>