A májat forrásban lév? vízbe tesszük, majd miel?tt újra felforrna, kivesszük, és a szalonnával együtt ledaráljuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott, megpirított hagymát
A vesét megtisztítjuk, felkockázzuk. A gombát felszeleteljük, vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Egy másik serpeny?ben a vesét pirítjuk me
Irdaljuk be a gesztenyéket, rakjuk ?ket egy t?zálló tálba, kissé engedjük fel vízzel és el?melegített süt?ben 10 percig süssük. Ezután pucoljuk meg és rakjuk egy vajjal k
Kölön edényben el?re meg kell f?znünk a vel?t és le kell hártyáznunk, mint a herét, ami el?tte forró vízbe mártsunk bele, hogy könnyebb legyen. A gombák kb. 2x2 centiméte
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megfuttatjuk. Rátesszük a vékony szeletekre vágott gombát, majd sóval, borssal és felaprított petrezselyemzölddel ízesítjük. A ve
A zsírt felforrósítjuk, beletesszük a felkarikázott hagymát, és megpároljuk. Rátesszük a tiszta, száraz, felcsíkozott májakat, borssal ízesítjük, majd megsütjük. Megsózzu
A megtisztított, megmosott, leszárított májakat, sóval és szurokf?vel f?szerezzük, majd h?t?be rakjuk. A megmosott és lecsöpögtetett hájat felkockázzuk, serpeny?be tesszü
A májat felcsíkozzuk, a vel?t leforrázzuk, felszeleteljük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. 5 perc elteltével megszórjuk a pirospaprikával, maj
Ugrás a lap tetejére >>