A szívet fél órára vízbe áztatjuk, eközben a felaprózott hagymát és a fokhagymát megpirítjuk. A szívet felkockázzuk, majd a hagymákhoz adjuk, és fehéredésig sütjük. Ekkor
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd a tűzről elvéve hozzákeverjük a pirospaprikát és két kanál vizet. Ekkor visszatesszük a tűzre, és beletesszük a felcsíkozott szíve
A megtisztított szívet, hagymát és zöldpaprikát ledaráljuk, majd a szalonna kiolvasztott zsírján az egészet megpirítjuk. Egy másik serpenyőben eközben megpirítjuk a tarho
Fogunk egy lábost, beletesszük a tüdőt, a zöldségeket, majd sózzuk, felöntjük másfél liter vízzel, és megfőzzük. A tüdőt ezután kétszer átdaráljuk. Közben a zsírból és a
Bográcsban szalonnát olvasztunk, hagymát vágunk rá, és felöntjük vízzel. Beletesszük az apróra vágott tüdő és szívdarabokat. Petrezselyemmel és zöldpaprikával ízesítjük,
Miután a tüdőt pár percre forró sós vízbe tettük, kivesszük, az eres részeket kivágjuk belőle és ledaráljuk vagy apróra vágjuk. Ezután zsiradékon apróra vágott hagymával
A májat megmossuk, és leszárítjuk. A fokhagymát összezúzzuk, elkeverjük a tejben, megsózzuk, majd beletesszük a májakat, és 30 percig állni hagyjuk. A hájat felkockázzuk,
A májakat villával összenyomjuk, és sóval, borssal ízesítjük.
A vajat megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tojást és a lisztet. Amikor összeállt, hozzáadjuk a májat és a
Ugrás a lap tetejére >>