A zúzát megtisztítjuk, sóval ízesített vízben megfőzzük, és leszűrjük. A burgonyát felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk, majd megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát.
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ebbe tesszük bele a kockákra vágott zöldségeket és a májat. A fűszerekkel íz
A májakat megmossuk, lecsöpögtetjük, majd megsütjük a felhevített zsírban. A vajat felmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet, az összezúzott fokhagymát, egy késhegynyi szere
A májakat borssal ízesítjük, lisztbe forgatjuk, majd olajat hevítünk, és megsütjük benne. A maradék olajat felengedjük a levessel, felforraljuk, majd leszűrjük, és hozzák
A májakat megmossuk, lecsöpögtetjük, majd lisztbe hempergetjük. A szalonnát szeletekre vágjuk, majd bevagdossuk, és megsütjük. Utána kiszedjük, és a zsírjában megfuttatju
A májat feldaraboljuk, megmossuk, és leszárítjuk. A rizst és a zöldborsót megfőzzük. Az olajat felforrósítjuk, majd megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Rátesszük a
A gomba szárát letörjük, a gombák kalapját belülről sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. A hagymát felaprítjuk, majd felhevített olajon megfuttatjuk, utána hozzáa
A májat felszeleteljük, borsot szórunk rá, majd a vajon megsütjük őket. Ezután a felaprózott petrezselymet és az összepréselt fokhagymát rászórjuk, és már kínálhatjuk is
Ugrás a lap tetejére >>