» 1,15 kg sertésmáj » 1,25 dkg b?r nélküli tokaszalonna » 1 fej vöröshagyma » 0,5 dkg szegf?bors » negyed reszelt szerecsendió » 1 ev?kanál zsír » 1,5 dkg ?rölt fehér bors » 6-7 dkg só
A májat forrásban lév? vízbe tesszük, majd miel?tt újra felforrna, kivesszük, és a szalonnával együtt ledaráljuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott, megpirított hagymát és a f?szereket. Az egészet bélbe töltjük, majd egy órát abáljuk, és h?t?ben tároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom