A leveskockákat feloldjuk a tejben, belekeverjük a felkarikázott hagymát, sóval, borssal és majoránnával f?szerezzük. Beleöntjük a sört és a vodkát. A májakat megmossuk,
Fogunk egy lábost, beletesszük a tüd?t és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel, és puhára f?zzük. Eközben a zsírból és a lisztb?l rántást csinálunk, hozzákeverjük a felap
A sertésvel?r?l a hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vel?t, sózzuk, borsozzuk, és készre sütjük. Ez
Tegyük langyos vízbe a pacalt néhány percig, majd jól csöpögtessük le. A sóval és borssal megf?szerezett májat tegyük a pacalba, göngyöljük fel és egy süt?edényben el?mel
A megtisztított és felszeletelt májat f?szerezzük sóval és borssal. Ezután egy kis olajon pirítsuk meg mindkét oldalát egy-egy perc alatt, majd helyezzük ?ket papírtörl?r
Fogunk egy lábost, beletesszük a zöldségeket, a hagymákat és a f?szereket, majd felöntjük vízzel, és felforraljuk. Ekkor beletesszük a nyelvet és a szívet, majd 40 percce
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, pirospaprikát szórunk rá, majd hozzáadjuk a vel?t, és megpároljuk. Közben beletesszük a vesét, a majoránnát és a borsozzuk. 4-5
A megtisztított és átmosott májat f?szerezzük ízlés szerint sóval, valamint borssal. Ezután az olajban mindkét oldalát 3 perc alatt pirítsuk meg.
A megtisztított és átöb
Ugrás a lap tetejére >>