A májat 15-16 darabra szeljük. A hagymát felaprítjuk, forró zsíron megpároljuk, ráhintjük a felaprított petrezselyemzöldet, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, hozzáön
A májról eltávolítjuk a hártyákat, és a vastag ereket, sóval, borssal ízesítjük, majd 0,5 dl bort adunk hozzá. Néhány órát hűtőben hűlni hagyjuk. Egy pástétomfóliába fóli
A májra lisztet szórunk, majd 4 deka vajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük, de melegen tartjuk. A maradék vajon megpirítjuk a felszeletelt hagymát és gomb
A ledarált májat összekeverjük a tojással, a morzsával, a megpirított hagymával hagymával, a brandyvel és a fűszerekkel. A tésztából 6 kisebb és hat nagyobb kört vágunk k
A májat felszeleteljük, gombócokat gyúrunk belőle, majd először a lisztbe, aztán a tojásba, végül a ledarált pisztáciába forgatjuk őket. Az összeset olajban megsütjük, ma
A májat felkockázzuk, a paprikát felszeleteljük, az almát és a hagymát elnyolcadoljuk. A májat vajon megpirítjuk, majd félretesszük, helyére az almát, a gombát és a papri
A szalonnát elnegyedeljük, bevagdossuk, majd kiolvasztjuk, és tálakra tesszük. Ezután a felszeletelt májat lisztbe forgatjuk, majd a zsíron pirosra sütjük. Borsozzuk, a m
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymá
Ugrás a lap tetejére >>