Sós vízben megf?zzük a vel?t és felszeleteljük. Karikára vágjuk a zsemlét, belemártjuk a felvert tojásba, a vel?be is kavarunk egy keveset, és a zsemlekarikára rakjuk. Ol
Vel?t megmossuk és 2 órára beáztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, petrezselyemzöldet felaprózzuk. Bográcsban olajat hevítünk, megpároljuk benne a hagymát, majd átsütjük rajta
A vesét 2 órára vízbe áztatjuk, majd felszeleteljük, és vajon átsütjük, félretesszük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felszeletelt gombát, majd hozzáadjuk a petrezselym
A vesét tisztítsuk meg: hosszában hasítsuk ketté, a fehér részeket vágjuk ki. A többit kisujjnyi csíkokra vágjuk, és ezeket citromos vízben mossuk ki.
A hagymát aprítsu
Bográcsban 20 dkg zsírt olvasztunk és megfonnyasztunk benne 3 fej hagymát. Belekeverjük a pirospaprikát és a borsot, majd beletesszük a félig megf?tt vesét és vel?t. Lass
A vesét lapjában félbevágjuk, megtisztítjuk ( a fehér részt kivágjuk ), majd leforrázzuk. A vel?t pár másodpercig forróvízbe mártjuk, majd lehúzzuk róla a hártyát és apró
A zsírban futtassuk meg az összevágott vöröshagymát, majd dolgozzuk hozzá a felkockázott répát és a póréhagymát. Süssük 10 percig, majd tegyük bele a zúzát és a feldarabo
A zúzát megtisztítjuk, sós vízben félig megf?zzük, és finomra daráljuk. Az olajat felforrósítjuk, rátesszük a zúzát, a felaprított hagymát és fokhagymát, majd megpirítjuk
Ugrás a lap tetejére >>