Sós vízben megfőzzük a velőt és felszeleteljük. Karikára vágjuk a zsemlét, belemártjuk a felvert tojásba, a velőbe is kavarunk egy keveset, és a zsemlekarik
Velőt megmossuk és 2 órára beáztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, petrezselyemzöldet felaprózzuk. Bográcsban olajat hevítünk, megpároljuk benne a hagymát, majd
A vesét 2 órára vízbe áztatjuk, majd felszeleteljük, és vajon átsütjük, félretesszük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felszeletelt gombát, majd hozzáadj
A vesét tisztítsuk meg: hosszában hasítsuk ketté, a fehér részeket vágjuk ki. A többit kisujjnyi csíkokra vágjuk, és ezeket citromos vízben mossuk ki.
A ha
Bográcsban 20 dkg zsírt olvasztunk és megfonnyasztunk benne 3 fej hagymát. Belekeverjük a pirospaprikát és a borsot, majd beletesszük a félig megfőtt vesét és
A vesét lapjában félbevágjuk, megtisztítjuk ( a fehér részt kivágjuk ), majd leforrázzuk. A velőt pár másodpercig forróvízbe mártjuk, majd lehúzzuk róla
A zsírban futtassuk meg az összevágott vöröshagymát, majd dolgozzuk hozzá a felkockázott répát és a póréhagymát. Süssük 10 percig, majd tegyük bele a zú
A zúzát megtisztítjuk, sós vízben félig megfőzzük, és finomra daráljuk. Az olajat felforrósítjuk, rátesszük a zúzát, a felaprított hagymát és fokhagym
Ugrás a lap tetejére >>