Az ánizskapor leveleit távolítsuk el, és vágjuk vékony szeletekre. Tegyük félre a levelekkel együtt. Az olajat melegítsük fel, tegyük bele a vöröshagymát, az ánizskaprot,
Forrósítsunk fel 1 ek. olívaolajat. Pirítsuk meg benne a hagymát, padlizsánt, fokhagymát, citromlevet. Tegyük bele az átpasszírozott paradicsomot, ízesítsük, majd adjuk h
A zeller szárát 5-6 centis darabokra, a levelét pedig durvára aprítjuk. Forró serpeny?ben olajat melegítünk, majd beleszórjuk a zeller levelét. Sóval ízesítjük. Mikor kis
Sós vízben f?zzük ki a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. 2-3 ev?kanál felforrósított olajba pirítsuk 2-3 percig a cukkinit. Id?nként megforgatva pirítsuk barnára a
Melegítsük fel az olajat egy serpeny?ben, a hagymát és a fokhagymát pároljuk benne puhára 3 perc alatt. Adjuk hozzá a paszternákot, a cukkinit, a sárgarépát és a köményt.
Megtisztítjuk a karfiolt, majd megf?zzük sós és cukros vízben. Kikenünk egy tálat vajjal, beleteszszük a karfiolt és ráöntjük a 3 tojás sárgájával elkevert tejfölt. Megsz
A hagymát felaprítjuk, majd a wokban felforrósított olajon megfuttatjuk. Rátesszük az összetört fokhagymát, f?szerekkel, kethuppal és szójaszósszal ízesítjük. Hozzáadjuk
A paradicsomot sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk, majd olajon megdinszteljük. Közben a padlizsánt átsütjük, majd a paradicsomhoz keverjük. A tésztát megf?zzük, rámorzsoljuk a
Ugrás a lap tetejére >>