El?készítjük a szójaszeletet. Egy tepsit kikenünk olajjal, belehalmozzuk az összes hozzávalót, megf?szerezzük, és befedjük. Barnára sütjük, és már tálalhatjuk is. Sózás h
A gombát az apróra vágott petrezselyemmel megpároljuk,hozzáadjuk a tarhonyát,és ha kissé megpirult a tarhonya,felöntjük annyi vizzel,hogy kétujjnyira ellepje.Hozza adjuk
Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a tejszínt, a tojást, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk nyolc t?zálló tálkában, és kb. háromnegyed órát sü
2 ev?kanál olívaolajjal kenjük be a paradicsomokat, a paprikákat és a hagymát. Forrósítsuk fel a grillsüt?t, és 10 percig grillezzük a zöldségeket. Hagyjuk kih?lni. A zöl
Kenjük meg a padlizsán-, a cukkini-, a paprika-, a hagyma-, a paradicsom- és a sajtdarabokat 3-4 ev?kanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillserpeny?t, a z
A teát, a cukrot, a Calvados-t, a cirtom- és narancslevet a forráspontig hevítjük. A fahéjat és a szegf?szeget kb. 5 percre belerakjuk, majd el is távolítjuk. Pohárba töl
A felaprózott hagymát egy kanál vajon megpirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel, és így puhára pároljuk. Eközben a kenyérszeleteket megkenjük vajjal, felkockázzuk, majd a
A meghámozott tököt felkockázzuk, majd a felszeletelt hagymával együtt készre pároljuk. Ekkor felöntjük a felvert tojásokkal, sózzuk, majd addig pároljuk még, amíg a tojá
Ugrás a lap tetejére >>