A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Utána egy egész hagymával és egy babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne az apróra vágott hagymát, fokhagymát és póréhagymát. A sárgarépát felcsíkozzuk, a cukkinit felkockázzuk, és az egészet a hagymákra tesszük. Kis ideig pároljuk, majd beleforgatjuk a felcsíkozott paprikát. sóval és fűszerekkel ízesítjük, és belekeverjük a kész csicseriborsót. Még egyszer felforraljuk, majd reszelt juhsajttal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom