A harcsát megtisztítjuk, fejét és farkát levágjuk. A gerincről levágjuk a húst, feldaraboljuk és besózzuk. A hagymát meghámozzuk, felaprózzuk a petrezselyem
A harcsafiléket feldaraboljuk, megsózzuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. Utána bepanírozzuk, és forró olajban megsütjük.
A karajból levágunk négy egyforma részt, majd sót és borsot szórunk rá, lisztbe forgatjuk, és zsírban elősütjük. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, ma
A tésztához valókat összegyúrjuk, és fóliába csomagolva hűvös helyen, legalább fél órán át, pihentetjük. Ezután belisztezett deszkán 2-3 mm vastagra ny
cukrot a vízzel főzzük addig, amíg szálasodni nem kezd. Vékony drótból hajlítsunk gyűrűt, mártsuk bele a masszába, és próbáljunk meg buborékot fújni úg
A vajat, Rama margarint, és a cukrot keverjük habosra, amíg a cukor el nem olvad rendesen. A vaníliás cukrot tegyük a lisztbe, majd keverjük a marcipánnal együtt
A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk, majd elfelezzük és a sárgájukat kiszedjük. A gombát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd egy tálba tesszük. A sárgaré
A Rama margarint felolvasztjuk, majd a porcukrot, a lisztet, a kókuszt és a felvert tojást hozzáadjuk. Kevergetve összefőzzük, majd a tűzről levéve a már előz
Ugrás a lap tetejére >>