» 40 dkg sonka » 1 db tojás sárgája » 1 dl bechamel » 0,5 dkg pirospaprika » 0,5 g törött bors » 1 dl tejföl » 4 db egész tojás » 15 dkg morzsa » 30 dkg zsír » 15 dkg liszt » 3 dl tej » csipetnyi só
15 dkg lisztből, 2 tojásból, 3 dl tejből, 10 dkg zsírból egy kevés só hozzáadásával elkészítjük a palacsintákat. A bechamelhez keverjük a felkockázott sonkát, tejfölt, fűszereket, és ezzel töltjük meg a palacsintákat. A palacsinták szélét behajtogatjuk, először tojásban, majd morzsában meghempergetjük, és a zsírban megsütjük őket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom