Ecetet és a zöldséglevest tegyük fazékba, és forraljuk fel. Tegyünk bele 2 tk.
olívaolajat és
oregánót, majd főzzük 1 órán át.
padlizsánt vágjuk vékony szeletekre, tegyük a fazékba, vegyük le a tűzről.
Páchoz keverjük össze az olajat,
fokhagymát,
mandulát,
paprikát,
oregánót, zöld
citromlevet, a
narancs héját és levét. Ízesítsük.
Szedjük ki a fazékból a
padlizsánt, és csepegtessük le. Forgassuk meg a szeleteket a pácban, és pároljuk meg.
Forraljunk
sós vizet, és főzzük bele a tésztát. Szűrjük le, és keverjük össze a maradék olajjal. Szedjük a tésztát tálra, öntsük rá a páclevet és tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>