Főzzük meg a kagylókat borral és a hagyma felével, míg a kagylók ki nem nyílnak. 
Főzőlevet tegyük félre. A kagylók héját szedjük le. Főzőlevet forralj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vágjuk karikára a répát és a hagymát. Engedjük fel bőven vízzel és tegyük bele a rákot is. Locsoljuk rá a bort és ízesítsük a fűszercsokorral, sóval, v
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkarikázott újhagymát a vajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a tárkonyt, és hozzáadjuk az elfelezett kagylókat. Így kb. 5-7 perc alatt áttetszővé főzzük
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A zöldségeket olvasszuk ki és szűrjük le, a garnélát pedig tisztítsuk meg.
Főzzük a levest egy percig, majd keverjük hozzá a rákot 3 percig, ezután pedig a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Sós, hideg vízben megmossuk a kagylókat. A hagymát meghámozzuk, és a petrezselyemmel apróra vágjuk. A kagylókat fazékba tesszük, és kevés vízzel felöntjük
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A feldarabolt garnélákat és tintahalat meglocsoljuk a citromlével, negyed órát állni hagyjuk. Egy tálban tésztát csinálunk a lisztből, a tojásból, a sörbő
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kínai kelt mossuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A rákot, a tintahalat, a kagylót és a tőkehalat szűrjük le, majd tegyük tálba, és adjuk hozzá a kínai 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a l
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>