» 1 kis doboz konzerv tintahal » 1 kis doboz konzerv rák » 1 kis doboz konzerv kagyló » 1 doboz konzerv tőkehal » 40 dkg kínai kel » 1 dl száraz fehérbor » 1 gerezd fokhagyma » 1 ek. borecet » 1 mokkáskanál törött fekete bors » csipetnyi só
A kínai kelt mossuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A rákot, a tintahalat, a kagylót és a tőkehalat szűrjük le, majd tegyük tálba, és adjuk hozzá a kínai kelt.
Keverjük össze a bort, a borecetet, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és öntsük a salátára. Keverjük össze, és tegyük 1-2 órára hűtőbe. Tegyük tányérra, és kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom