A majonézt dolgozzuk össze a kapribogyóval és a főtt tojás sárgájával. Fűszerezzük a felaprított metélőhagymával, turbolyával és tárkonnyal.
A megtiszt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután beleön
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az oszt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az oszt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sonkát vékonyra szeleteltjük, vajon párolni kezdjük, majd hozzákeverjük a lereszelt zöldségeket, a borsot és a lisztet. Eközben a rákot lábosba tesszük, s
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk, a chorizót megfuttatjuk, és a serpenyőből kiemeljük. A hagymást, a paprikát, a fok
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Hosszában vágjuk félbe a tintahal törzsét. Vágjuk negyedekre, majd éles késsel metsszük be a húsát. Az egész borsot törjük finomra. Keverjük össze a borso
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy edénybe vizet teszünk, és beleöntjük a sört is. A babot puhára főzzük, azután a rákokat, a kukoricát és a kolbászt tesszük bele. Lefedjük, és addig p
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>