Keverjük össze a citromfüvet, a lime-levet, az olajat, a cukrot, a halszószt és a csilit. Keverjük addig, amíg a cukor elolvad. Tegyünk félre fél dl-t. Tegyük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük az időközben ledarált rákot, a fokhagymát, a fűszereket és a paprikát. Az egészet összekeverj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A wontonba rangooni rákokat csomagolunk. Egy turmixgépben összekverjük a krémsajtot, a rákhúst, a Worcestershire-mártást, a szójaszószt, az újhagymát, a fokh
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós kekssz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kagylót hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kagylót hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kalmárt hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tintahalat megmossuk, a köpenyét karikára vágjuk. A lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd beleforgatjuk a tintahalat. Az olajat felhevítjük, és a 
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>