Vágjuk karikára a répát és a 
hagymát. Engedjük fel bőven 
vízzel és tegyük bele a rákot is. Locsoljuk rá a bort és ízesítsük a fűszercsokorral, 
sóval, valamint 
borssal. Főzzük fel és pároljuk meg 5-10 perc alatt, majd szedjük fel a páncélját és vegyük ki a  húsát.
Pucoljuk meg az őszibarackokat, vágjunk le néhány cikket, a többit pedig villával tördeljük össze és dolgozzuk hozzá a rák barna húsát, a 
sót és a 
tabascót. Rétegezzük a páncél aljába.
A fehér húst pedig dolgozzuk össze 
sóval, 
borssal, 
tejföllel, 
paprikával és kanalazzuk az al
só rétegre. Hintsük meg 
paprikával és díszítsük a barack cikkekkel.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>