Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A sört ráöntjük, és felforraljuk. A kagylókat beletesszük, l
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						3 evőkanál olajon megpároljuk az apró kockákra vágott hagymát, hozzáadjuk a keskeny csíkokra vágott paprikát, sózzuk, majd lassan puhára pároljuk. A tészt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Főzzük meg a spagettit. Keverjük össze egy kis olajjal, majd fedjük le.
Húslevest és a citromlevet forraljuk fel, tegyük bele a karfiolt, sárga répát, és fő
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük, és kevés olajat keverünk hozzá. A megmaradt olajban megpirítjuk a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagy
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Kagylóhúsokat keverjük össze egy tálban. 
Főzzük ki a spagettinit, majd tartsuk melegen. Pirítsuk meg a fokhagymát és a chilit. Tegyük bele a rákhúst, a pet
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Két evőkanál olívaolajat forrósíts fel egy lábasban és pirítsd meg a hagymát. A piros paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát add hozzá, majd süsd őket 7
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A rákokat egy-egy parajlevéllel körbetekerjük, és a nyársakra tűzzük. Olívaolajjal megkenjük, sózzuk
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>