Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A sört ráöntjük, és felforraljuk. A kagylókat beletesszük, l
3 evőkanál olajon megpároljuk az apró kockákra vágott hagymát, hozzáadjuk a keskeny csíkokra vágott paprikát, sózzuk, majd lassan puhára pároljuk. A tészt
Főzzük meg a spagettit. Keverjük össze egy kis olajjal, majd fedjük le.
Húslevest és a citromlevet forraljuk fel, tegyük bele a karfiolt, sárga répát, és fő
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük, és kevés olajat keverünk hozzá. A megmaradt olajban megpirítjuk a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagy
Kagylóhúsokat keverjük össze egy tálban.
Főzzük ki a spagettinit, majd tartsuk melegen. Pirítsuk meg a fokhagymát és a chilit. Tegyük bele a rákhúst, a pet
Két evőkanál olívaolajat forrósíts fel egy lábasban és pirítsd meg a hagymát. A piros paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát add hozzá, majd süsd őket 7
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A rákokat egy-egy parajlevéllel körbetekerjük, és a nyársakra tűzzük. Olívaolajjal megkenjük, sózzuk
Ugrás a lap tetejére >>