Zellert lereszeljük, majd sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk. Durvára lereszelt almát és körtét felkockázzuk és belekeverjük a salátába. Dióbelet, man
Almát finom szeletekre vágjuk, citromlével, cukorral ízesítjük, és hozzáadjuk a mazsolát. Összekevert salátát tejszínhabbal tálaljuk és megszórjuk dióval
Almát durvára reszeljük, citromlével és fahéjjal megfűszerezzük. Bogyós gyümölcsöket egészben vagy felaprítva megcukrozzuk és belekeverjük a reszelt almá
Almát felszeleteljük, megfűszerezzük, hozzáadjuk a finom csíkokra vágott hagymát, és hozzátesszük az olajat. Salátát felvágott főtt tojással és aprított
Almát vékonyra szeleteljük, citromlével és cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a felkockázott körtét és mazsolát. Tejszínhabbal kínáljuk. Kekszet adunk hozzá
Almát lereszeljük, konyakkal, cukorral, borral és fahéjjal összekeverjük, és hozzáadjuk a mazsolát. Felezett szilvával körítjük és dióbéllel szórjuk meg.
Jól kikeverjük a majonézt a tejföllel, a cukorral, a sóval, a fokhagymával, majd a márványsajtot belemorzsoljuk. Tálalásig hűtőben érleljük. Bármilyen zöl
A csirkemellet vékony csíkokra és az ananászt kis darabokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a tárkonye
Ugrás a lap tetejére >>