Csíkokra vágott fejes káposztát és a megtisztított durvára reszelt zellert sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk és összekeverjük a salátaöntettel. Mazso
A salátákat elnegyedeljük, majd leforrázzuk, és félretesszük. Eközben egy kivajazott edénybe teszünk 5 kanál tejfölt, majd erre egy sor salátát. Ezt meghint
A babot sós, ételízesítős vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük a felkarikázott hagymával. Egy másik tálban az ecetet, a cukrot és a bab f
Tisztított feketegyökeret durvára vagy finomra reszeljük, és összekeverjük egy kevés ecettel, hogy a feketegyökér ne színeződjön. Salátalével leöntjük é
A felaprított szalonnát megpirítjuk, ráöntjük az ecetet, fél liter vizet, fűszereket, pár percig forraljuk, majd a saláta levelekre öntjük.
A főtt tojás sárgákat összekeverjük a nyers tojás sárgákkal, fűszerekkel, ecettel, olajjal, mustárral, és a saláta levelekre öntjük.
A salátákat széttépkedjük, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a felszeletelt retket, paprikát, paradicsomot, uborkát, majd az egészet meglocsoljuk balzsamecette
A legyalult káposztához keverjük a felszeletel hagymát egy salátástálban. Egy másik tálban összekeverjük a szirupot, a mustárt, az ecetet, majd sózzuk, borso
Ugrás a lap tetejére >>