Tisztítsuk meg a halat, szálkázzuk ki, daraboljuk fel és tegyünk el egy
citromot, a többit pedig facsarjuk rá. Ebbe a pácban tegyük hűtőbe 4-5 órára.
A
rizst
sós
vízben pároljuk puhára, majd szűrjük le.
A
paprikát tegyük előmelegített sütőbe, majd egy zacskóba, zárjuk le, hagyjuk így néhány percet, mert majd könnyen le tudjuk húzni a héját. Magozzuk ki és szeleteljük fel.
A
rizst forgassuk össze a
tonhallal, a
paprikával, a szardellával és a felaprított fűszerekkel. A te
tejét cikkelyekre vágott
tojásokkal és a félretett
citrommal díszítsük.
A mártás hozzávalóit jól keverjük össze és ezt kínáljuk a
salátához.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>