A burgonyát f?zzük meg sós vízben. A tojásokat 10 percen át f?zzük, majd pucoljuk meg és vágjuk durvára. A sonkaszeleteket egy serpeny?ben 1 ev?kanál olajon süssük meg ropogósra, majd vágjuk 2-3 darabra. A burgonyát, a tojásokat, a sonkát, a mogyoróhagymát és a petrezselymet rázzuk össze egy salátástálban.
Keverjük össze a majonézt, a citromlevet és a mustárt. sózzuk, borsozzuk.
Csurgassuk a salátára, majd ismét rázzuk össze és tálaljuk.
Elkészítés id? 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom