A halat lesózzuk, megszórjuk kurkumával, és megsütjük az olajon. A szárított csilit, fokhagymát, salottahagymát, lepasszírozzuk, majd pár percig olajon pirítjuk, hozzáadj
A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük, majd tepsibe tesszük, olajjal meglocsoljuk, és megsütjük.
Aprított petrezselyemmel és rizzsel tálaljuk.
Az asztaltszilvát beáztatjuk a borba, lereszeljük a gyömbért, feldaraboljuk a csirkét. A szójaszószt, fűszereket, gyömbért összekeverjük, megpácoljuk benne a csirkét, maj
A bordát felszeleteljük, és feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket, aprított fokhagymát, ánizst, és a salottahagymát. Ha a hús megpuhult, leszedjük a csontról, a levest
A csilit, olajat, szóját, cukrot, citromlevet összekeverjük, majd állni hagyjuk. A tintahalat felszeleteljük, és a pitypang fő erét kivágjuk. Wokban megpirítjuk a fokhagy
A darálthúst, aprított fokhagymát, cukrot, ecetet, sót, borsot összekeverjük, és megtöltjük vele a megtisztított békákat. Pár órára meleg helyre tesszük száradni a békáka
A mézet kikeverjük a citromlével, a zúzott fokhagymával, egy csipet borssal és 2 evőkanál sóval, és a kacsát kívül-belül bekenjük vele.
A kolbászról lehúzzuk a héját, le
A húst nagyon vékony szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk. Az ecetet vízzel higítjuk, majd belekeverjük a zúzott fokhagymát és a borsot. Beletesszük a húst, és fél órát á
Ugrás a lap tetejére >>