A húst felkockázzuk, és összekeverjük a hozzávalókkal (a babérlevelet belemorzsoljuk, a fokhagymát felaprítjuk, kivéve olajat) és elkezdjük vizen párolni. Ezután a levet
A csirkét feldaraboljuk. A fokhagymát összezúzzuk, a zöldhagymát felaprítjuk, majd a sóval, paprikával, citromhéjjal és a szardellapasztával összekeverjük. Bekenjük vele
A hagymát, a gyömbért, a chilit és a pasztát az olajon 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 10 percig f?zzük lefedve, közben egy másik lá
A hagymát, a gyömbért, a chilit és a pasztát az olajon 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 10 percig f?zzük lefedve, közben egy másik lá
A hagymát, a gyömbért, a chilit és a pasztát az olajon 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük az alaplével és a kókusztejjel. Forrástól számított 10 percig f?zzük lefedve, k
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy ev?kanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéból 1/2 dl-t félreteszünk és sóval
A húst egy kevés olajon megsütjük. A burgonyát megf?zzük, majd pépesítjük, és a húshoz keverjük.
A hagymát megpároljuk, szerecsendióval f?szerezzük, majd a burgonyához
A paprikákat felszeleteljük, a répát felcsíkozzuk, a hagymát karikákra vágjuk, a fokhagymát, csilit felaprítjuk. Wokban forró olajon rázva pirítjuk ?ket.
Ugrás a lap tetejére >>