A vajon kezdjük el hevíteni a rizst a tésztával és addig süssük, amíg aranybarna nem lesz. Ezután öntsük fel fél liter vízzel és dolgozzuk bele a vékony csíkokra vágott c
El?ször sós forrásban lév? vízben kif?zzük a tésztát és lesz?rjük.
A húslevest felf?zzük, közben gyömbérgumóval, fokhagymával, zöldcitrom levelekkel, vörös chilivel és f
A felszeletelt húst olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, répát,az összepréselt fokhagymát és a rizst. Néhány perccel kés?bb a mazsolát, a kesudiót,
A csirkemell filéket felkockázzuk, és a citromlével bekenjük. Ezután kis tálkában összeállítjuk a f?szerkeveréket, és kis lábosban elkészítjük a tömény húslevest.
Ezu
A halat sós vízben megf?zzük, majd összetörjük. A hagymát felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk, és vajon megpároljuk. Levesszük a t?zr?l, megf?szerezzük és hozzáadjuk
A paprikákat kettévágjuk, és kimagozzuk. Forró vizet öntünk rá, és 5 percig állni hagyjuk benne.
A húst összedolgozzuk a szójaszósszal, hagymával, zúzott fokhagymával, s
A fokhagymát összazúzzuk, majd a többi hozzávalóval és egy kevés vízzel elkeverjük.
Egy palacsintasüt?t felforrósítunk, olajjal kikenjük, majd a kukoricás keverékb?l ka
Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze óvatosan az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe. Közepes h?mérsékleten süssük készr
Ugrás a lap tetejére >>