A szóját, cukrot, sót összekeverjük, belefrogatjuk a felaprított csirkét, és hagyjuk pácolódni. Ezután olajon megpirítjuk a húst, majd kiszedjük a wokból, és a hagymát is
A húsokat feldaraboljuk. Az ecetbe belekeverjük a sót, borsot, babérlevelet, majd a sertéshúsra öntjük, és 1 órát pácoljuk.
A csirkét megsózzuk, majd a sertéshússal egy
A csirkét feldaraboljuk. A sherryvel összekeverjük a szójaszószt, a cukrot, a pirospaprikát és a gyömbért, majd ráöntjük a húsra és 3 órát állni hagyjuk. Utána olajon meg
A csirkét feldaraboljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a többi hozzávalóval megf?zzük. Nem fedjük le.
Amikor a leve teljesen elf?tt, a visszamaradt zsiradékban megsütjü
A gombát vízbe áztatjuk, majd felcsíkozzuk, a bambuszrügyet felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a lisztet 2 ek vízzel masszává keverjük. A liszt és a tojás kivételév
A csirkét feldaraboljuk, és a sóval és pirospaprikával ízesített vízben megf?zzük, majd kiszedjük.
A lisztet összekeverjük a szójaszósszal, belekeverjük a f?z?vízbe, és
A csirkét megtisztítjuk, b?rét eltávolítjuk, és a húst feldaraboljuk, megf?szerezzük, és szójaszószos vízben megpároljuk. Egy nagy edénybe alufóliát teszünk, beletesszük
A csirkét feldaraboljuk, majd alaposan megszúrkáljuk. Így a jobban átveszi a f?szerek ízét. A f?szereket összekeverjük, majd a csirkére szórjuk, és 1 órát állni hagyjuk.
Ugrás a lap tetejére >>