A szóját, cukrot, sót összekeverjük, belefrogatjuk a felaprított csirkét, és hagyjuk pácolódni. Ezután olajon megpirítjuk a húst, majd kiszedjük a wokból,
A húsokat feldaraboljuk. Az ecetbe belekeverjük a sót, borsot, babérlevelet, majd a sertéshúsra öntjük, és 1 órát pácoljuk.
A csirkét megsózzuk, majd a se
A csirkét feldaraboljuk. A sherryvel összekeverjük a szójaszószt, a cukrot, a pirospaprikát és a gyömbért, majd ráöntjük a húsra és 3 órát állni hagyjuk.
A csirkét feldaraboljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a többi hozzávalóval megfőzzük. Nem fedjük le.
Amikor a leve teljesen elfőtt, a visszamaradt zsiradé
A gombát vízbe áztatjuk, majd felcsíkozzuk, a bambuszrügyet felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a lisztet 2 ek vízzel masszává keverjük. A liszt és a to
A csirkét feldaraboljuk, és a sóval és pirospaprikával ízesített vízben megfőzzük, majd kiszedjük.
A lisztet összekeverjük a szójaszósszal, belekeverjük
A csirkét megtisztítjuk, bőrét eltávolítjuk, és a húst feldaraboljuk, megfűszerezzük, és szójaszószos vízben megpároljuk. Egy nagy edénybe alufóliát tes
A csirkét feldaraboljuk, majd alaposan megszúrkáljuk. Így a jobban átveszi a fűszerek ízét. A fűszereket összekeverjük, majd a csirkére szórjuk, és 1 órát
Ugrás a lap tetejére >>