A zöldhagymát felszeleteljük, majd a csirkével sós vízben f?zni kezdjük. Amikor megpuhult, kiemeljük, és kis darabokra vágjuk.
A reszelt hagymát, fokhagymát és mandulát
A paradicsomot meghámozzuk, és felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd a többi hozzávalóval együtt s?r?re f?zzük.
Jól zárható edényben, h?t?ben tároljuk.
Húsokho
Szeleteljük fel a húst és egy edényben dolgozzuk össze a szójaszósszal, a chilis fokhagymával és a gyömbérrel. Helyezzünk rá fed?t és takarékon 8-10 órán át pároljuk. Ezu
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd olajon megpároljuk. Rászórjuk a f?szereket, és felengedjük a vízzel.
Amikor felforrt, beletesszük a villával kilyuk
A gesztenyemasszába beledolgozzuk a f?szereket.
A mandulát a mézbe belekeverjük, majd a gesztenyemasszából kis gömböket készítünk, és a mézes mandulával megtöltjük.
A felaprított húsokat felforraljuk a levesbe, hozzáadjuk a gombát, bambuszt, sonkát, borsót, sót. A dinny etetejét levágjuk, a húsa felét kiszedjük bel?le, beleöntjük a l
A narancslét a fahéjjal felf?zzük. A barackot és a narancsot feladaraboljuk, majd összeforgatjuk az eperrel, és ráöntjük a szirupot. Felaprított mandulával megszórva tála
Az aprított fokhagymát, kevés ecetet, és vizet, sót, borsot, babérlevelet ráöntjük a tepsiben elhelyezett halra, és felforraljuk. Kb. negyed óra múlva a halat kiszedjük,
Ugrás a lap tetejére >>