A hozzávalókat vékonyan felszeleteljük, a tojást kikeverjük a vízzel, majd az egészet összekeverjük, és forró olajon megsütjük.
A lisztet, tojást, kevés vizet, és tejet, sűrű palacsinta tésztává dolgozunk össze, hozzáadjuk a cukrot, kevés sót, és állni hagyjuk. A töltelék a követk
Az olajon megsütjük a halat, és félretesszük, majd megpirítjuk a felkarikázott hagymát, rákot, csilit, pár percig pirítjuk, ezután hozzáadjuk a babot, rizst,
A hagymát felaprítjuk, a csirkét feldaraboljuk, majd olajon együtt megpirítjuk őket. Rátesszük a zellerzöldet, a zöldborsót és a gombát. Sózzuk, és borsozz
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Az egyik hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és a borssal és szerecsendióval kikeverjük. Belekeverjük a szója
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd a többi hozzávalóval összeforgatjuk. A csirkét feldaraboljuk, majd beletesszük, és 1 órát pihentetjük
A padlizsánt meghámozzuk, és felkarikázzuk, majd sós vízben megfőzzük. Utána pépesítjük, hozzákeverjük a többi hozzávalót, fasírozottakat formázunk bel
A hagymát felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk, a paprikát vékonyan felkarikázuk, és olajon megpároljuk. Rátesszük a főzelékfélét, majd állandó keve
Ugrás a lap tetejére >>