A
padlizsánt kockára, a
fokhagymát finomra vágjuk. 4 liter
sós vizet felforralunk, és a tésztát kif?zzük. Az
olívaolajat felhevítjük, és kevergetve megpirítjuk benne a
padlizsánt. Hozzáadjuk a
fokhagymát és a kakukkfüvet. A
citromból lehámozunk 1 tk. héjat, majd a levét kifacsarjuk. A
citromhéjat a levével együtt hozzáadjuk a zöldséghez, és lassú t?zön lefedve 7 percig f?zzük.
sóval és
borssal f?szerezzük. A
feta sajtot elmorzsoljuk, a tésztát lesz?rjük, és összekeverjük a
padlizsánnal. Tányérra szedjük, és megszórjuk
sajttal.
Elkészítési id?: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>