A
padlizsánt kockára, a
fokhagymát finomra vágjuk. 4 liter
sós vizet felforralunk, és a tésztát kifőzzük. Az
olívaolajat felhevítjük, és kevergetve megpirítjuk benne a
padlizsánt. Hozzáadjuk a
fokhagymát és a kakukkfüvet. A
citromból lehámozunk 1 tk. héjat, majd a levét kifacsarjuk. A
citromhéjat a levével együtt hozzáadjuk a zöldséghez, és lassú tűzön lefedve 7 percig főzzük.
sóval és
borssal fűszerezzük. A
feta sajtot elmorzsoljuk, a tésztát leszűrjük, és összekeverjük a
padlizsánnal. Tányérra szedjük, és megszórjuk
sajttal.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>