A tenger gyümölcseit kiengedjük, a halat leöblítjük és falatnyi darabokra vágjuk,
citromlével meglocsoljuk. A
hagymát felkarikázzuk, a
fokhagymát finom kockára vágjuk. A p
eperonit félbe vágjuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Az olajat felhevítjük és megpirítjuk benne a
hagymát, a
fokhagymát és a p
eperonit. Belekeverjük a sűrített
paradicsomot és megpároljuk. Hozzáöntjük a hala alaplevet, és felforraljuk.
sózzuk,
borsozzuk és
curryporral és sáfránnyal ízesítjük. Hozzáadjuk a frutti di mare keveréket és a halat. Lefedve 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a cérnametéltet és lefedve még 5 percig főzzük. A petrezselymet finomra vágjuk. A tészta-paellát tányérra szedjük, és
petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>