A húst megszabadítjuk a zsírjától és négy szeletre vágjuk. Pácoljuk be bazsalikom, kakukkfű, fokhagymapor és bors keverékébe. A vajon süssük meg mindkét oldalát, hogy aranybarna legyen.
A visszamaradt zaftban süssük össze az összevágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a rizst és a tésztát. Öntsük fel 4 deci vízzel és dolgozzuk hozzá a paradicsomot a levével, valamint a fűszerkeveréket. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 10 percig főzzük. Ezután tegyük bele a húst és a felszeletelt olajbogyót. Letakarva 10 perc alatt készre főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom