A
cukorbor
sóhéjat megmossuk, megtisztítjuk. A
gombát,a
cukkinit is megmossuk, vékonyan felszeleteljük. A
hagymát megpucoljuk és finomra aprítjuk. A
paradicsomok héját késsel megkarcoljuk, majd lobogó forró
vízben blansírozzuk, hideg
vízzel lehűtjük, a héjukat lehúzzuk, kimagozzuk és apró kockára vágjuk.
Az
olívaolajat felforrósítjuk, a zöldségeket megpároljuk. felöntjük a levessel és a hal alaplével, majd egyharmadára elfőzzük.
A
koriandert megmossuk és finomra vágjuk. A
citromfüvet és a
limettalevet a mártáshoz adjuk és 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a
paradicsompürét, a
currypasztát.
sózzuk,
borsozzuk.
Párolt halételekhez kínáljuk.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>