Tegyük porcelántálba a tojás sárgákat és adjuk hozzá a sót. Az étolajat fokozatosan öntsük hozzá, habverővel történő, fokozatos keverés mellett. Amikor
Kézi habverővel keverjük össze a tojássárgákat, a citromlevet és az ecetet. Fokozatosan adjunk hozzá 3 ek. olajat. A többi olajat vékony sugárban öntsük hoz
Hagymát pirítsuk üvegesre, majd adjuk hozzá a fokhagymát és pirítsuk még 1 percig. Öntsük hozzá a többi hozzávalót is. Keverjük össze, és főzzük 20 per
Vágjuk finomra a mentát. Keverjük össze a joghurtot a tejszínnel. Vegyítsük bele az olívaolajat, citromlevet, mentát, majd ízesítsük sóval és egy kevés Cay
A főtt tojás sárgákat a langyos vízbe áztatott zsemlékkel (ezeket jól kicsavarjuk) együtt jól lepasszírozzuk. A metélőhagymákat apró darabokra vágjuk és
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom