Chilit forró vízzel leöntjük, és 1 óráig áztatjuk, majd lecsöpögtetjük. Ezt követ?en a fokhagymával, koriandermaggal, kétféle köménymaggal és sóval tálba tesszük, és krém
?röle mustármagokat az ecettel és a citromlével együtt üvegtálba összekeverjük, hagyjuk megduzzadni. 7 óráig szobah?mérsékleten állni hagyjuk.
Tárkonyt, sót, fekete bors
A paprikát magját eltávolítjuk, majd húsukat áttörjük. Sózzuk, a f?szerpaprikával ízesítjük, és felöntjük a borral. Összeforraljuk, kih?tjük, és már kínálhatjuk is.
Keményre f?zzük a tojásokat, majd kettévágjuk ?ket és kikaparjuk a sárgáját. Ezt keverjük el a mustárral, ecettel, egy kevés hagymával és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A csicseriborsót csepegtessük le, tegyük egy fazékba, öntsük fel vízzel, hogy ellepje, és forraljuk fel. Kis lángon f?zzük 1 órát. Sz?rjük le, és tegyünk félre, egy fél c
A hozzávalókat keverjük el, és hagyjuk tálalásig állni.
A joghurtot simára keverjük. A csilit megmossuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, és szétnyomjuk.
A joghurthoz keverjük a csilit, a fokhagymát, a r
A turmixgépbe tesszük a tormát, a hagymát és a mustárt, majd felöntjük a narancslével, az ecettel és a joghurttal. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd kínálhatjuk
Ugrás a lap tetejére >>