A mogyoróhagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pirítjuk benne. felöntjük fehérborral és 10 percig főzzü
A fokhagymát megpucoljuk. A bazsalikomot és a petrezselymet megmossuk, majd mindent robotgépben összekeverünk. Apránként hozzáadjuk a kétféle olajat. Végül a
A hagymát apróra vágjuk, és a felforrósított olajban üvegesre pároljuk. Felöntjük az alaplével és a fehérborral. A szemes borsot mozsárban megtörjük, majd
Az almát és a tormát tisztítsuk meg, majd reszeljük le, és keverjük össze. A narancs héját dörzsöljük le a cukorral, facsarjuk ki a levét, és a citrom lev
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom