A birsalmákat megmossuk és lereszeljük. Megsózzuk és 1 órát hagyjuk állni, majd kinyomkodjuk.
A gyömbért megpucoljuk, lereszeljük. A peperonit megtisztítjuk
A tojás sárgáját kiszedjük, és összezúzzuk. Hozzákeverjük a majonézt, a tejet és a cukrot, majd megfűszerezzük.
A szarvasgombát felaprítjuk, majd a márt
Felszeleteljük a gombát és addig főzzük, ameddig a leve el nem fől. Ezután beleöntjük a fehér mártásba és 10 percig összefőzzük. Hozzáadjuk a zselatin la
Chilit hosszában félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. Chilit és fokhagymát egy sütőlemezre tesszük. Ezt a sütőbe tesszük, és 3-5 percig sütjük. Fokhagymát
A paradicsomok héját késse megkarcoljuk, majd lobogó forró vízben blansírozzuk, hideg vízzel lehűtjük, a héját lehúzzuk és kockára vágjuk. A csilipapriká
A gombát megtisztítjuk, és felaprítjuk. Egy evőkanál vajat felforrósítunk, rátesszük a gombát, puhára pároljuk, majd sóval ízesítjük. Amikor kihűlt, ös
A gombát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd sóval és citrommal ízesített vízben puhára pároljuk. Leszűrjük, és megvárjuk amíg kihűl. A hagymát felaprítju
Vágjuk fel finomra az újhagymát és a fokhagymát. Vágjuk apró szeletekre a chilipaprikát. Daraboljuk apróra a paradicsomot, majd tegyük vissza a levébe. Vágjuk
Ugrás a lap tetejére >>