A birsalmákat megmossuk és lereszeljük. Megsózzuk és 1 órát hagyjuk állni, majd kinyomkodjuk.
A gyömbért megpucoljuk, lereszeljük. A peperonit megtisztítjuk kimagozzuk,
A tojás sárgáját kiszedjük, és összezúzzuk. Hozzákeverjük a majonézt, a tejet és a cukrot, majd megf?szerezzük.
A szarvasgombát felaprítjuk, majd a mártásba keverjük.
B
Felszeleteljük a gombát és addig f?zzük, ameddig a leve el nem f?l. Ezután beleöntjük a fehér mártásba és 10 percig összef?zzük. Hozzáadjuk a zselatin lapokat és pár perc
Chilit hosszában félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. Chilit és fokhagymát egy süt?lemezre tesszük. Ezt a süt?be tesszük, és 3-5 percig sütjük. Fokhagymát többször megforga
A paradicsomok héját késse megkarcoljuk, majd lobogó forró vízben blansírozzuk, hideg vízzel leh?tjük, a héját lehúzzuk és kockára vágjuk. A csilipaprikát megmossuk, magj
A gombát megtisztítjuk, és felaprítjuk. Egy ev?kanál vajat felforrósítunk, rátesszük a gombát, puhára pároljuk, majd sóval ízesítjük. Amikor kih?lt, összekeverjük a többi
A gombát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd sóval és citrommal ízesített vízben puhára pároljuk. Lesz?rjük, és megvárjuk amíg kih?l. A hagymát felaprítjuk, az alma héját l
Vágjuk fel finomra az újhagymát és a fokhagymát. Vágjuk apró szeletekre a chilipaprikát. Daraboljuk apróra a paradicsomot, majd tegyük vissza a levébe. Vágjuk finomra a k
Ugrás a lap tetejére >>