Egy serpeny?ben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd beletesszük a burgonyát és a zöldséglevest. Addig f?zzük így lefedve, amíg a burgonya meg nem pu
Megtisztítjuk, megmossuk a gombákat, majd vékonyan felszeljük, egy pár darabot pedig egészben elteszünk.
Az olívaolaj felén üvegesre pároljuk a feldarabolt hagymát és a
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd pár darab kivételével szeletekre vágjuk. A póréhagyma fehér végét felkarikázzuk, a vöröshagymát finomra vágjuk. A vajat felhevítjü
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed órát f?zzük lef
El?z? éjszaka áztassuk be a babot annyi vízbe, ami jól ellepi. Aztán sz?rjük le, majd ismét öntsük fel b?ségesen vízzel és forrástól számított 1,5 órán át fed? alatt, tak
A hagymát az olajon negyed órát pároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a bort és az alaplevet. Lefedve forrástól számított 10 percig f?zzük, majd az egészet leturmixoljuk,
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kagylókat és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig f?zzük. Ezután lesz?rjük, a rossz kagylókat kidobjuk, a jóknak pedig a ké
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kagylókat és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig f?zzük. Ezután lesz?rjük, a rossz kagylókat kidobjuk, a jóknak pedig a ké
Ugrás a lap tetejére >>