Tormát a sóval, cukorral és citromlével marinírozzuk. Túrót áttörjük és fűszerezzük. Metélőhagymát rakunk bele. Kenyeret, vajat, salátát adunk hozzá.
Cikóriát hosszában megfelezzük, belsejét valamennyire kivágjuk, és a belső leveleket csíkokra vágjuk. Túrót, ömlesztett sajtot és a fűszereket összekeverjük. Metélőhagymá
Cukkinit hosszában szeleteljük fel a legkeskenyebbre. Préseljük ki a paradicsom levét, vagy vágjuk apró darabokra. Keverjük össze a krémsajtot, és adjunk hozzá tejszínt,
A szőlőleveleket hideg vizes tálban hagyjuk ázni 15 percig. Egy teflonedényben zsiradék nélkül pirítsuk meg a fenyőmagot, majd öntsük egy kisebb tálba. 8 szőlőlevél minde
A tönkölyt egy éjszakára vízbe áztatjuk, majd átmossuk. Négyszeres mennyiségű vízben 60 percig főzzük. Végül kevés sóval ízesítjük.
Önálló ételként mákkal vagy dióval,
Hagymát felkockázzuk és a többi hozzávalóval összekeverjük, majd megfűszerezzük. Héjában főtt burgonyát, kenyeret adunk hozzá.
Hagymát kockára vágjuk és a többi hozzávalóval összekeverjük és megfűszerezzük, majd hozzáadjuk a reszelt retket. Olívaolajat is adhatunk hozzá.
Sárgarépát lereszeljük, összekeverjük a cukorral, és citrommal marinírozzuk, majd összekeverjük a túróval. Olívaolajat is locsolhatunk rá.
Ugrás a lap tetejére >>