Szeleteljük fel a kelbimbót és tegyük félre. Forrósítsuk fel az olajat nagyobb serpeny?ben vagy wokban. A szalonnacsíkokat rakjuk bele és 1-2 percig süssük ?ket. A felapr
Forraljuk fel a vizet. Öntsük rá a kuszkuszra, és keverjünk bele 1 ev?kanál olajat. Fedjük le, és pihentessük addig, amíg a kuszkusz magába szívja a vizet. A kolbászt 1 e
100 g búzát megmosunk, annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi és meleg helyen egy napig állni hagyjuk. Újra megmossuk, és még újra fél napig vízzel leöntve állni hagyjuk.
A kölest egy éjszakára vízbe áztatjuk, utána átmossuk, majd háromszoros mennyiség? vízben 20 percig f?zzük.
Köretként, fasírt alapanyagként, vagy szeletként fogyasztjuk.
A kuszkuszt zsiradék nélkül vagy forró olajon megfuttatjuk, majd vizet adunk hozzá. Felforraljuk, levesszük a kályháról, majd fed? alatt puhára pároljuk.
Melegítsük el? a süt?t 230 fokra. Tegyük a süt?lemezre a burgonyát, spricceljük meg olajjal és süssük 20 percig. Forraljuk fel a vizet, öntsük le a vízzel a kuszkuszt, ma
Zöldpaprikát, elfelezett paradicsomot és a csemegeuborkát apróra vágjuk, sózzuk, megszórjuk f?szerpaprikával, majd a metél?hagymával együtt a tejjel összekevert túróval á
A babszemeket fejtsük ki a hüvelyükb?l. 3-4 percig f?zzük sós lobogó vízbe. Öntsük le róla a vizet és keverjük össze a citrom lereszelt héjával- levével, a mentával és az
Ugrás a lap tetejére >>