A burgonyát sós vízben puhára főzzük, majd összetörjük, hozzákeverjük a lisztet, a cukrot, a tojást, a mogyoró nagy részét, kevés vajat és sót. Golyókat csinálunk belőle,
A répákat puhára pároljuk, eközben a narancslébe keverjük a gyömbért, és felfőzzük. Beletesszük a mézet is, majd ha besűrűsödött, beletesszük a bébirépákat. Sózzuk, borso
Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olajat, a cukrot és a kakukkfüvet, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A narancsot felszeleteljük, majd az összetépkedett spe
A vajat forrósítsuk fel, futtassuk meg rajta az apróra vágott fokhagymát, a vöröshagymát, a reszelt gyömbért. Adjuk hozzá a felkockázott nektarint, a csilit, a fahéjrudat
A főtt, forró orzót a bazsalikomlevéllel, a paradicsommal és a sajttal összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és
A főtt, forró orzót a parajjal, a paradicsommal és a fetával összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és az orzós z
A főtt, forró orzót a bébirukkolával, a paradicsommal és a fetával összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és az o
A tarhonyát pirítsuk meg a zsírban, adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és öntsük fel fél liter vízzel. Forraljuk fel. Sózzuk meg, és fedő alatt pároljuk puhára.
Ugrás a lap tetejére >>