A felszeletel fokhagymát, gyömbért olajon megpirítjuk, közben a f?szerekkel ízesítjük ?ket. Ezután az elnegyedelt gombákat is hozzáadjuk, és amikor minden teljesen megpuh
A datolyát vágjuk össze, adjuk hozzá a citromlevet, a kókuszt, a koriandert, az édesköménymagot, a sót, és a gyömbért. F?zzük össze.
El?készület: 5 perc, f?zési id?: 30
Minden hozzávalót összekeverünk és f?szerezünk, majd búzacsírát szórunk rá. Héjában f?tt burgonyához, vajas kenyérhez kínáljuk.
A zsemlét "kibelezzük", belsejét beáztatjuk a tejbe, majd kifacsarjuk. Ezután egy nagy edénybe tesszük, sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a gesztenyemasszát, a zsírt és a lisz
A zsemléket felkockázzuk, majd 1 ev?kanál forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az olajat, majd lefedve negyed órát állni hagyjuk. A hagymát felaprítjuk, majd 2 ev?kanál o
A felaprózott hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és néhány perc után a konyakot és a fokhagymát is. Amikor elf?tte a folyadékot, megsz
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. Keverjük össze a csilis vaj hozzávalóit. Vegyük le a kukorica küls?, kemény levelinek két rétegét, majd tegyük a rácsra, és zárt
Hámozzuk meg a paradicsomot, és kockázzuk fel. Vágjuk apróra a chilit, és kockázzuk fel a mogyoróhagymát.
Facsarjuk ki a citrom levét. Hámozzuk meg, és vágjuk félbe az
Ugrás a lap tetejére >>