A szőlőleveleket hideg vizes tálban hagyjuk ázni 15 percig. Egy teflonedényben zsiradék nélkül pirítsuk meg a fenyőmagot, majd öntsük egy kisebb tálba. 8 szőlőlevél mindegyikre helyezzünk egy szelet 
sajtot egy kávéskanál pestóval, és szórjuk meg fenyőmaggal. Fogjuk össze a levelek széleit a töltelék fölött, te
tejére tegyünk egy másik szőlőlevelet, és rögzítsük koktélpálcikával. 
Kenjük meg a leveleket 
olívaolajjal, és süssük 4 percen keresztül, és 2 perc után fordítsuk meg. 
Borítsuk be alumíniumfóliával a 
bagettet, kenjük meg olajjal, és 3 percre tegyük a grill
rácsra. 
Nyissuk ki a batyukat, távolítsuk el a szőlőleveleket. Kenjük a maradék 
sajtot a ropogós 
bagettre, és ízesítsük.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>