A krumplit meghámozzuk, megmossuk, feldaraboljuk, majd kevés sós vízben puhára főzzük. Ezután a főtt krumplit összetörjük. A vöröshagymát meghámozzuk, fel
A búzadarát vajban, folyamatos keverés mellett megpirítjuk, 2 dl forró vízzel felengedjük, sózzuk, gyorsan elkeverjük és a tűzről levéve fedő alatt saját g
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a főtt, reszelt burgonyát is, és egy tepsiben megsütjük, és megsózzuk.
A burgonyát nagyon vékonyra felszeleteljük, és arany barnára sütjük a zsírban, majd ízlés szerint sózzuk.
A krumplit megmossuk, héját ledörzsöljük, majd egy tepsibe tesszük, olajat öntünk rá, és pirosra sütjük. Figyeljünk arra, hogy a krumplik mindenhol egyenlete
Hámozzuk meg a burgonyát, és egyik oldalukon ejtsünk több bemetszést a közepükig. Tegyük a burgonyát külön alufóliára, és kenjünk rá egy kevés olajat. N
A hasábokra vágott krumplit olajban megsütjük, a felszeletelt hagymát pedig az olívaolajon megfuttatjuk. Felöntjük a borral, 4 deci vízzel, majd 20 percig így p
A krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd egy tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk. A tetejére szórjuk a sajtot, olajat öntünk rá, majd sütőben kb. negyed órát
Ugrás a lap tetejére >>