Hámozzuk meg a krumplit, folyó víz alatt öblítsük át és csöpögtessük le. Kenjük be a zúzott fokhagymával. Ízesítsük sóval, borssal és kakukkfűvel. Hin
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk. Egy lábosba vizet töltünk, beletesszük a krumplit, majd a sót, a borsot, és a többi fűszert beleszórjuk az ös
Pucoljuk meg a krumplit, folyó víz alatt alaposan öblítsük át, majd vágjuk 2,5 milliméteres lapocskákra.
Az olajat jól hevítsük fel és 6-8 perc alatt süss
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, majd olajon addig sütjük, amíg pirosra nem sülnek. Ekkor leszűrjük, majd egy jénaiba tesszük. A tejfölt egy tálba tessz
A burgonyát sós vízben megfőzzük, levét leszűrjük, lepasszírozzuk, és összekeverjük a tejjel, vajjal, tört fokhagymával, végül ízlés szerint sózzuk.
Előmelegítjük a sütőt 170 C fokosra. A burgonyát vékonyan felszeleteljük, miután a ezzel megvagyunk összekeverjük az olajat a mustárral és a citromlével. E
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. Vízzel öblítsük le a burgonyaszeleteket, majd tegyük a mikróba. Magas fokozaton pároljuk 5 percig. Csepegtessük le. A liszt
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A hosszú cikkelyekre vágott krumplit tegyük tepsibe. Egy tálban a köményt, a pirospaprikát
Ugrás a lap tetejére >>