Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. Az édesburgonyát karcsú hasábokra vágjuk, és a forró olajban 1,5 perc alatt elősütjük. Amik
A krumplit megpucoljuk, folyó víz alatt átöblítjük, majd lecsöpögtetjük. Ezután vágjuk hosszú hasábokra és újra mossuk meg, szárítsuk meg. Ezután a forr
Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. A paszternákot, a sárgarépát és a burgonyát karcsú hasábokra vágjuk, és a forró olajban 1,5
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd legyaluljuk, és forró olajban megsütjük. Tálaláskor sózzuk.
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd egyforma kis rudakra felvágjuk. Sós vízben megfőzzük a krumplit, majd leszűrjük, és olajon ropogósra sütjük.
A burgonyát és 3 tojást megfőzünk, meghámozzuk, és felkarikázzuk. A maradék tojások sárgáját a Rama margarin és a sajt felével, a tejföllel és a fűszer
A burgonyát csíkokra vágjuk, megsózzuk, majd megsütjük a zsírban.
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, majd hosszában felszeleteljük, egy tepsibe tesszük, és sót szórunk rá. A szalonnát ledaráljuk, majd a krumplira tesszük. Kb.
Ugrás a lap tetejére >>